O portalu

Na ovoj se internetskoj adresi nalazi portal za interdisciplinarno multimedijsko istraživanje i primjenu Biblije, koji djeluje pri Fakultetu filozofije i religijski znanosti Sveučilišta u Zagrebu. Internetska adresa portala temelji se na čuvenom prvom načelu duhovnosti velikoga učitelja zapadne duhovnosti, sv. Ignacija Lojolskog: Ad maiorem Dei gloriam – Na veću slavu Božju.

U skladu sa suvremenom tehnikom i s ekologijskim principima na portalu su objavljeni znanstveni radovi, biblijsko-teološki eseji, promišljanja i molitveni tekstovi na hrvatskom, njemačkom i engleskom jeziku, prezentacije, zvučni i video-zapisi. Tu su priručnici s tečajeva biblijske antropologije i biblijske duhovnosti, te skripta, priručnici i udžbenici sa sveučilišne nastave. Cjelokupan sadržaj podliježe recenziji Filozofsko-teološkog instituta Družbe Isusove u Zagrebu, afiliranog Papinskom sveučilištu Gregoriana u Rimu.

Pravna napomena: Svi publicirani radovi, iako su osobna kreacija autora, vlasništvo su Hrvatske provincije Družbe Isusove i smiju se koristiti jedino u skladu s nakanama Provincije ili uz izričit njezin pristanak. Portal sa svoje strane ne prikuplja i ne obrađuje podatke posjetitelja.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.