Anamarijin Zagreb o spomendanu blaženoga Kardinala

Pogled na Zagrebačku – Stepinčevu katedralu u obnovi

Dobro došli danas na svetu misu u 17 sati na trgu ispred Katedrale, svi vi dragi članovi, prijatelji i dobročinitelji Zaklade za obnovu Bazilike Srca Isusova i izgradnju pastoralnoga centra! Utecimo se našem svetom Blaženiku, zaštitniku progonjenih, svjedoku vjernosti, kardinalu Alojziju!

Anamarijin Zagreb

Moj Zagrebe, kada se je djevojčica Anamarija ovako zagledala u tebe i razmišljala o dubini života na zemlji i na nebu, o strahoti križa, o radosti i ljepoti uskrsnuća? Bog ju je uzeo kao jedinu žrtvu našeg velikoga potresa. A Bazilika Srca Isusova u srcu grada obnavlja se i okuplja žive duše.

Narode Božji, hvala za svaki kamenčić koji ugrađujete u ovaj otajstveni mozaik – svetište Gospodnje, molitvama zaliveno, suzama okupano, osmjehom zakriljeno.

Dobro došli svakog 23. u mjesecu, na Anamarijin smrtni dan, u 18:30 na misu za vas i za nju. Privremeni ulaz: Draškovićeva 54.

Zaklada Anamarija Carević, Palmotićeva 31, Zagreb. Kontakt: Ivana Pavlović Mišetić, voditeljica ureda

Niko Bilić SJ

Filozofsko-teološki institut Družbe Isusove, afiliran Papinskom sveučilištu Gregoriana i združen s Fakultetom filozofije i religijskih znanosti

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.