Zazivi Kristu, koji moli Oca za nas (Iv 17,11b-19)

uz današnje Evanđelje: srijeda 7. vazmenog tjedna

Od prije. Ove godine u Marijinu mjesecu svibnju, u devetnici Duhu Svetom, baš na dan kad Družba Isusova slavi čuvenu Gospu od puta, neznatan prinos s našega Filozofsko-teološkog instituta Družbe Isusove, afiliranoga Papinskom sveučilištu Gregoriana i združenoga s Fakultetom filozofije i religijskih znanosti na Sveučilištu u Zagrebu, za okrjepu duši, za još bolji ulazak u dubinu Evanđelja i snagu Kristove molitve, za čitanje i slušanje:

Glazba: Soar by Scott Buckley | www.scottbuckley.com.au Music promoted by https://www.chosic.com/

Gospodine Isuse, Veliki Svećeniče, molio si za nas da nas Otac čuva, da nas posveti, pa da budemo jedno. Oprosti nam naše svađe i laži, naše odvajanje od tebe. Kyrie eleison!

Kriste, ti si nas čuvao da ne propadnemo, ti si sama sebe posvetio za nas. Kajemo se za svoju oholost i vapimo: Ne daj da budemo sinovi propasti! Christe, eleison!

Gospodine, predao si nam Očevu riječ koja je istina. Otišao si k Ocu, a nas šalješ kao što je on tebe poslao. Ti želiš da tvoja radost bude u nama potpuna. Kyrie eleison!

1. 6. 2022.

Niko Bilić SJ

Filozofsko-teološki institut Družbe Isusove, afiliran Papinskom sveučilištu Gregoriana i združen s Fakultetom filozofije i religijskih znanosti

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.