Hajdemo u dom Gospodnji (Ps 122) – audio

Hajdemo u Dom Gospodnji PDF * .mp3

Ovaj čuveni psalam čitali smo 13. 11., na blagdan sv. Stanka Kostke, europskoga sveca (koji povezuje Poljsku, Austriju i Njemačku s Rimom), zaštitnika mladeži i duhovnih zvanja. Kako dobro pristaje u ovaj čas kad radosno čekamo svetkovinu Krista Kralja i misu u Bazilici!

U godini sv. Ignacija (https://ignacije.hr), o 500. godišnjici njegova obraćenja,  u kojoj želimo VIDJETI SVE NOVO U KRISTU, skroman prilog s našega Fakulteta filozofije i religijskih znanosti na Sveučilištu u Zagrebu i Filozofsko-teološkoga instituta Družbe Isusove, afiliranoga Papinskom sveučilištu Gregoriana u Rimu #outreach u okviru poietičkoga istraživanja: Kako danas žive psalmi za smirenje i ohrabrenje u vremenu smutnje, za predah i okrjepu duši, za radostan ulazak u dom Gospodnji.

Hvala vam velika svima koji svojom molitvom i marom, radom i darom obnavljate našu Baziliku (https://zaklada-anamarija-carevic.hr/), svenarodno svetište Srca Isusova, tako da možemo opet prići k oltaru Gospodnjem.

ur. 26. 5. 2022. (15. 11. 2021.)

Niko Bilić, SJ

S gitarom: https://youtu.be/eWTc1ije8Yw

Niko Bilić SJ

Filozofsko-teološki institut Družbe Isusove, afiliran Papinskom sveučilištu Gregoriana i združen s Fakultetom filozofije i religijskih znanosti

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.