Kategorije
Duhovnost

“Progledaj srcem” ove subote, 21.4.18. u 20 sati u Ciboni

Suradnici našega Fakulteta filozofije i religijskih znanosti Laudato televizija – Obiteljska televizija već četvrti put priređuju koncert duhovne glazbe Progledaj srcem. Pokazalo se već da je to i više od koncerta: velika zajednička molitva, proslava radosnoga zajedništva u Hrvatskoj, mladeži u EU koja vjeruje i zna!

Ulaznice su rasprodane, ali svi oblici potpore i sudjelovanja su više nego dobrodošli da plodovi budu veći. Majice se spremaju, CD-i su tu. Izvođači s radošću obavljaju posljednje pripreme. Svi koji žele podržati “projekt” mogu to odmah učiniti na http://laudato.hr/Vijesti/Izdvojeno/Podrzite-Laudato-TV! tako da sljedeći bude dovoljno velika dvorana za sve. Pa ako treba i cijeli stadion.

Ovaj put kroz program će nas voditi samo Marin Periš. Sestri Dijani je umrla mama pa majci želim vječni mir kod Gospodina, a sestri utjehu na zemaljskom putu.

Za sve koji nažalost ne mogu uživo doći snimku koncerta Progledaj srcem 2018. moći ćete pogledati u programu Laudato televizije na svetkovinu Duhova, 20. svibnja, u 14:30.

Evo, ovdje vam svi izvođači progovaraju:

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.